Gîte Le Péron

Vier persoons vakantiewoning gelegen tussen Montluçon en Boussac in het kleine gehuchtje Pauliat.

Gelegen op 300 meter van Le Petit Pauliat bevindt zich onze 4 persoons gîte 'Le Péron'. Het vakantiehuis is vernoemd naar het karakteristieke stenen trappetje bij de voordeur van het huis.

De woning (50m²) is de afgelopen wintermaanden geheel door ons gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Het huis staat op loopafstand van ons domein Le Petit Pauliat. Het heeft een eigen afgesloten tuin van 1500m² en is het allerlaatste huisje aan het einde van het gehucht Pauliat.

Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken met volledig ingerichte keuken met gasfornuis, combi-magnetron en koelkast. Ook bevindt zich op deze verdieping een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Via een trapje kom je in de opkamerruimte waar zich twee slaapkamers bevinden. Eén slaapkamer met een twee-persoons bed en één slaapkamer met een stapelbed.

De gîte kan verwarmd worden door de heerlijke houtkachel in de woonkeuken en electrische verwarming in de andere vertrekken. Achter de gîte ligt een tuin waar je, onder de centraal gesitueerde enorme walnotenboom, heerlijk kunt genieten van het Franse leven. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in de aangrenzende appelboomgaard.

Klik op deze link voor meer informatie en foto's...
www.pauliat.com/gite_le_peron.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten