Gîte La Janotte

Prachtige zes-persoons vakantiewoning in het midden van Frankrijk tussen Montluçon en Boussac.

In het lokale dialect betekent La Janotte, een kleine hagedis. Deze grijze hagedisjes zie je dan ook veelvuldig rondscharrelen over de natuurstenen muren.

'La Janotte' is het voormalige boerenwoonhuis (90m²), grenzend aan de mooie cour, en is smaakvol verbouwd tot een prachtige 6 persoons gîte. De authentieke elementen, zoals de natuurstenen schouw, balken en spanten, zijn bewaard gebleven en geïntegreerd in de vernieuwde inrichting.

Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkeuken met volledig ingerichte keuken met gasfornuis/oven, magnetron en vaatwasser. Ook bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer met twee-persoons bed en in de hal een apart toilet.

Op de bovenverdieping bevindt zich een tweede slaapkamer met een twee-persoons bed, een mezzanine met twee één-persoons bedden en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

De gîte kan verwarmd worden door de heerlijke houtkachel in de woonkeuken en electrische verwarming in de andere vertrekken. Voor en naast de gîte ligt een tuin waar je heerlijk kunt genieten van het Franse leven. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in de aangrenzende boomgaard.

Klik op deze link voor meer informatie en foto's... www.pauliat.com/gite_la_janotte.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten